Aanbod

Waarvoor kan jij als ondernemer terecht bij BookDesign?

De klantervaring staat centraal in alles wat je doet. Zorg ervoor dat ook je werkboek of diezelfde klasse uitstraalt.ย Bij BookDesign kom je niet alleen om de lay-out van je boek uit handen te geven, maar je krijgt er mijn inzichten voor inhoudelijke en structurele optimalisatie bij, zodat je met je content nog meer impact maakt op je publiek.

Dit zijn de manieren waarop je met mij kan samenwerken:

Project op maat

Klaar om next level te gaan met je onderneming? Heb je er genoeg van om zelf al die tijd te steken in het ontwerpen van je (werk)boeken? Ik help je bij jouw project en neem je al het bijkomende werk uit handen, zodat jij kan focussen op de content zelf.

Bookdesign Op maat
BookDesign herdruk

Herdruk

Komt er een volgende editie van je cursus of is je handboek toe aan een update? Met een herdruk hoef je niet opnieuw het hele creatieproces te doorlopen, maar kunnen we kort op de bal spelen en heb jij snel jouw boek in handen.

Ensemble

Een BookDesign original! Bang om te veel of te weinig schrijfruimte te voorzien in je werkboek? Op zoek naar een modulair systeem dat mee evolueert met je cursist? Ontdek Ensemble met uitneembare bladzijden die je kan invoegen waar je wil.

BookDesign Ensemble