Copy Kickstart werkboek – DeeDeeCopy

Het perfecte werkboek voor de veelschrijver, dat is wat Delphine wou voor haar traject voor startende copywriters. Het Ensemble-concept bleek het antwoord op haar vraag, met uitneembare pagina’s waarop de copywriters alle ruimte hebben om te brainstormen, schrijven en schrappen.
CoverSoftcover
BindingWire-o
AfwerkingSoft touch laminaat
Aantal pagina's170
Extra's
Bookdesign Karen

Over het project
Copy Kickstart is het traject van Delphine Desmet waarin ze startende freelance copywriters begeleidt op hun pad. Het werkboek is de praktische aanvulling op de videolessen. Omdat er veel brainstorm-opdrachten in het werkboek staan, was het moeilijk om te bepalen hoeveel schrijfruimte er nodig was. Het Ensemble-concept met losse bladzijden bleek de perfecte oplossing als alternatief voor het extra notitieboekje dat Delphine voordien aan haar mentees gaf.

Over het werkboek
Dankzij duidelijke icoontjes en kleurgebruik maken we een onderscheid tussen informatieve tekst, opdrachten en voorbeelden.
Duidelijke navigatie met aanduiding van de modules houdt het geheel overzichtelijk. We baseerden ons op de bestaande huisstijl en logo en gaven de lay-out wat extra punch.
Op de uitneembare pagina’s kunnen de copywriters naar hartelust schrijven en schrappen. Ze kunnen die pagina’s dan meteen bij de corresponderende opdracht invoegen in het boek.

Als je een werkboek wilt creëren waar je je expertstatus
mee in de kijker wilt zetten en gaat voor echte kwaliteit,
dan is Karen met voorsprong de persoon die je wilt in dat verhaal
.

Delphine Desmet – DeeDeeCopy

Ontdek de IMPACT op jouw REALISATIE

Before After