Freedom Unlocked – Kim De Graeve

In dit traject begeleidt Kim De Graeve iedereen die van een goed naar een geweldig leven wil gaan. De felgekleurde cover van het werkboek bij dit traject valt op en trekt meteen aan. De extra’s zoals sticky notes en een tijdslijn in dezelfde stijl en vormgeving tillen de beleving van de deelnemers bij dit traject naar een hoger niveau.
CoverHardcover
BindingGenaaide rug met leeslint
AfwerkingSoft touch laminaat, Foliedruk zilver
Aantal pagina's274
Extra'sPoster, Stickers, Tijdlijn, Sticky notes
Bookdesign Karen

Over het project
Kim De Graeve is financieel business strateeg en helpt met met haar traject Freedom Unlocked iedereen die genoeg heeft van middelmatigheid en actie wil nemen om van een goed naar een geweldig leven te gaan. In het traject leer je concreet hoe je je droomleven kan creëren en welke keuzes je daarin mag maken. De cursus is een combinatie van videolessen en oefeningen om de theorie om te zetten in de praktijk. Hiervoor kwam Kim bij mij aankloppen.

Over het werkboek
Kleurrijk werkboek met 10 modules. Hardcover voor een stevige ondergrond bij het schrijven. Handige navigatie in de footer. Leeslint zodat je altijd weet waar je gebleven was. De felle kleuren komen extra tot hun recht dankzij de papierkeuze.

Vormgeving
We laten bij elke oefening extra veel invulruimte. In het boek wordt gewerkt met aandachtskaders met een vaste lay-out voor informatie over je grote doelen, kleine doelen en affirmaties.

Extra’s
Sticky notes met dezelfde lay-out als de aandachtskaders in het boek. Tijdlijn waarop je de sticky notes kan aanbrengen om zo je vooruitgang doorheen het traject visueel bij te houden. Zo heb je altijd een zicht op je groei.

Meer van deze klant
Freedom Unlocked ging al 6 keer in herdruk. Voor het nieuwe traject Money Unlimited werden nog 2 boeken uitgewerkt. En het laatste traject van Freedom Unstoppable omvat maar liefst 3 boeken. Dit alles in dezelfde kleurrijke stijl, zodat de boeken als een reeks samen passen in de boekenkast.

Als je een werkboek wilt creëren waar je je expertstatus
mee in de kijker wilt zetten en gaat voor echte kwaliteit,
dan is Karen met voorsprong de persoon die je wilt in dat verhaal
.

Kim De Graeve

Ontdek de IMPACT op jouw REALISATIE

Before After