Magazine – Architect Cauchie

Een uniek cadeau om klanten in de watten te leggen en potentiële klanten mee te nemen op hun reis van bouwen of verbouwen. Met die vraag kwam het team van Architect Cauchie bij mij aankloppen. Het resultaat van onze samenwerking is een interactief boek dat de stijl van de architect weergeeft en dat klanten kunnen gebruiken bij elke stap van hun (ver-)bouwavontuur.
CoverSoftcover
BindingGelijmd met platten grijsbord
AfwerkingSoft touch laminaat, Foliedruk blauw
Aantal pagina's54
Extra's
Bookdesign Karen

Over het project
Architect Kristof Cauchie en zijn team kwamen bij mij terecht na een brainstorm over hoe ze klantvriendelijk konden zijn zonder altijd hetzelfde te moeten vertellen. Ze wilden hun klanten in de watten leggen met een cadeau dat je niet zomaar overal vindt. Het idee was een interactief boek. Niet zomaar een portfolio, maar een manier om potentiële klanten mee te nemen op de reis van bouwen of verbouwen.

Over het boek
Interactief boek met ruimte waar de klanten notities kunnen nemen bij elk aspect over bouwen en waar ze hun vragen kunnen noteren als voorbereiding op de gesprekken.
Strakke vormgeving die aansluit bij de ontwerpstijl van de architect zelf.
Grafische weergave van zaken zoals de algemene planning en doorlooptijd van een bouwproject. Relevante beelden als visuele duiding bij de informatie in de teksten.

We zetten het boek zeer gericht in, niet iedereen krijgt het zomaar en dat voelt goed voor onze klanten. Het boek wordt met veel ontzag onthaald en het is fijn om te zien dat bijvoorbeeld een heel introverte dame met de voorbereidingen in het boek ideeën kan overbrengen.

De prachtige opvolging en creatieve ideeën voor de afwerking van het boek heeft ons aangenaam verrast. Een zeldzame combinatie van organisatietalent en knappe vormgever.

Architect Kristof Cauchie

Ontdek de IMPACT op jouw REALISATIE

Before After