Speaker en Leadership Coach – Elizabeth Van Den Bergh

Elizabeth coacht ondernemers, CEO’s, managers en beleidsmakers die tijdens hun speeches, keynotes en presentaties zelfzekerheid willen uitstralen en hun publiek mee willen krijgen in hun verhaal. Bij haar intensieve coachingprogramma wilde ze een aantrekkelijk naslagwerk dat kwaliteit, expertise en persoonlijkheid uitstraalt en haar klanten uitnodigt om aan de slag te gaan.
CoverSoftcover
BindingGeniet
AfwerkingSoft touch laminaat
Aantal pagina's126
Extra's
Bookdesign Karen

Over het project
Elizabeth straalt met haar merk vertrouwen en expertise uit. Ze wilde voor haar coachingprogramma een boek dat dit ondersteunt en waar klanten ook achteraf naar blijven teruggrijpen.

Over het boek
Het boek is een documentatie van Elizabeth haar unieke werkwijze en biedt haar klanten een houvast en gevoel van controle doorheen het hele traject.

Vormgeving
De branding van Elizabeth werd volledig doorgetrokken, waardoor het boek een verlengde is van haar website en presentaties. We gebruikten haar brandingkleuren en de ovaal van haar logo voor foto’s op de cover en in het boek. Binnenin ondersteunt de afwisseling tussen rode en groene tekst de structuur van de inhoud.

Als je kwaliteit wil, een professioneel design en als je er zeker van wil zijn dat de drukker goed werk levert, vraag het dan aan Karen.
Ik heb nu een werkboek waar ik écht trots op ben.

Elizabeth Van Den Bergh

Ontdek de IMPACT op jouw REALISATIE

Before After