Money Unlimited – Kim De Graeve

In Money Unlimited leert Kim De Graeve je alles over slim investeren. Voor dit traject werkten we twee hardcover boeken uit: een werkboek en aansluitend investeringsplan. Zo kunnen de deelnemers de theorie meteen toepassen op hun eigen investeringsreis. In deze boeken trokken we de stijl van de andere boeken van Kim De Graeve door met felle kleuren en opvallende illustraties.
CoverHardcover
BindingGenaaide rug met leeslint
AfwerkingSoft touch laminaat, Foliedruk goud
Aantal pagina's216
Extra'sInvesteringsplan binnenwerk met tabs
Bookdesign Karen

Over het project
Kim De Graeve toont je hoe je slim kan investeren. Voor iedereen die zijn geld voor hem wil laten werken en meer financiële vrijheid wil ervaren. Bij dit traject horen een praktisch werkboek en aansluitend investeringsplan waarin je jouw investeringsreis uitstippelt.

Over het werkboek
Na het Freedom Unlocked werkboek past dit werkboek perfect in de reeks, doordat we de kleurrijke vormen en illustraties ook hier doortrekken.

Over het investeringsplan
Om de navigatie, stappen en onderdelen nog duidelijker en makkelijker hanteerbaar te maken, is het investeringsplan uitgewerkt met tabs. De kleur en illustratie op de afzonderlijke tabs en bijhorende startpagina komt terug in het corresponderende kader in het werkboek om zo de link te leggen tussen theorie, oefening en praktijk.

Meer van deze klant
Het eerste werkboek, Freedom Unlocked ging al 6 keer in herdruk. Voor het nieuwe traject Money Unlimited werden nog 2 boeken uitgewerkt. En het laatste traject van Freedom Unstoppable omvat maar liefst 3 boeken. Dit alles in dezelfde kleurrijke stijl, zodat de boeken als een reeks samen passen in de boekenkast.

Als je een werkboek wilt creëren waar je je expertstatus
mee in de kijker wilt zetten en gaat voor echte kwaliteit,
dan is Karen met voorsprong de persoon die je wilt in dat verhaal
.

Kim De Graeve

Ontdek de IMPACT op jouw REALISATIE

Before After