Magazine

Magazine – Architect Cauchie

Magazine – Architect Cauchie

Een uniek cadeau om klanten in de watten te leggen en potentiรซle klanten mee te nemen op hun reis van bouwen of verbouwen. Met die vraag kwam het team van Architect Cauchie bij mij aankloppen. Het resultaat van onze samenwerking is een interactief boek dat de stijl van de architect weergeeft en dat klanten kunnen gebruiken bij elke stap van hun (ver-)bouwavontuur.

Lees meer
Duurzaamheidsrapport – Vandeputte Safety Experts

Duurzaamheidsrapport – Vandeputte Safety Experts

De vormgeving van dit magazine was een uitdagend project omdat het een heel nieuw document was naast de vele productbrochures en catalogi die ik al mocht ontwikkelen. We moesten rekening houden met specifieke richtlijnen omtrent de SDGโ€™s (sustainable development goals), vastgelegd door de VN en de lay-out laten aansluiten bij vorige producties. De 4 pijlers en commitments moesten duidelijk naar voren komen in een aantrekkelijk en leesbaar geheel.

Lees meer
Magazine 1e editie – Puur Ondernemen

Magazine 1e editie – Puur Ondernemen

In dit magazine ontdek je naast de verschillende trajecten van Puur Ondernemen ook inspirerende verhalen van ondernemers en artikels over de grootste struikelblokken bij de groei van je bedrijf. Het werd een mooi magazine dat Bart en Joke aan hun klanten kunnen geven of kunnen uitdelen op beurzen.

Lees meer