Cases

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een BookDesign-ontwerp?
Tientallen ondernemers gingen je al voor en trokken hun professionaliteit en uitstraling door in hun drukwerk.
Blader door deze cases en laat je inspireren door de verhalen van anderen.

Wildplukkers Werkboek & Veldboek – Lieve Galle

Bij een cursus wildplukken is het de bedoeling dat je naar buiten gaat en de theorie meteen in de praktijk zet. Bij zo’n praktijkgerichte cursus hoort een interactief werkboek dat cursisten aanzet om aan de slag te gaan. En dat makkelijk hanteerbaar is, ook als ze tussen de planten zitten. Daarop bood het Ensemble-concept de ideale oplossing voor Lieve en haar cursisten.

#expatsofbrussels – Anne Cruyt en Cemali Bas

Living In Brussels verzamelt de verhalen van expats in Brussel. Allemaal verschillende mensen, met verschillende achtergronden, leeftijden en nationaliteiten die samen het weefsel vormen van de prachtige hoofdstad van Europa. Deze verhalen wilde Anne Cruyt bundelen in een stijlvol boek dat menig Europese koffietafel kan sieren.

Speaker en Leadership Coach – Elizabeth Van Den Bergh

Elizabeth coacht ondernemers, CEO’s, managers en beleidsmakers die tijdens hun speeches, keynotes en presentaties zelfzekerheid willen uitstralen en hun publiek mee willen krijgen in hun verhaal. Bij haar intensieve coachingprogramma wilde ze een aantrekkelijk naslagwerk dat kwaliteit, expertise en persoonlijkheid uitstraalt en haar klanten uitnodigt om aan de slag te gaan.

Copy Kickstart werkboek – DeeDeeCopy

Het perfecte werkboek voor de veelschrijver, dat is wat Delphine wou voor haar traject voor startende copywriters. Het Ensemble-concept bleek het antwoord op haar vraag, met uitneembare pagina’s waarop de copywriters alle ruimte hebben om te brainstormen, schrijven en schrappen.

Magazine – Architect Cauchie

Een uniek cadeau om klanten in de watten te leggen en potentiële klanten mee te nemen op hun reis van bouwen of verbouwen. Met die vraag kwam het team van Architect Cauchie bij mij aankloppen. Het resultaat van onze samenwerking is een interactief boek dat de stijl van de architect weergeeft en dat klanten kunnen gebruiken bij elke stap van hun (ver-)bouwavontuur.

Freedom Unlocked – Kim De Graeve

In dit traject begeleidt Kim De Graeve iedereen die van een goed naar een geweldig leven wil gaan. De felgekleurde cover van het werkboek bij dit traject valt op en trekt meteen aan. De extra’s zoals sticky notes en een tijdslijn in dezelfde stijl en vormgeving tillen de beleving van de deelnemers bij dit traject naar een hoger niveau.

Money Unlimited – Kim De Graeve

In Money Unlimited leert Kim De Graeve je alles over slim investeren. Voor dit traject werkten we twee hardcover boeken uit: een werkboek en aansluitend investeringsplan. Zo kunnen de deelnemers de theorie meteen toepassen op hun eigen investeringsreis. In deze boeken trokken we de stijl van de andere boeken van Kim De Graeve door met felle kleuren en opvallende illustraties.

Duurzaamheidsrapport – Vandeputte Safety Experts

De vormgeving van dit magazine was een uitdagend project omdat het een heel nieuw document was naast de vele productbrochures en catalogi die ik al mocht ontwikkelen. We moesten rekening houden met specifieke richtlijnen omtrent de SDG’s (sustainable development goals), vastgelegd door de VN en de lay-out laten aansluiten bij vorige producties. De 4 pijlers en commitments moesten duidelijk naar voren komen in een aantrekkelijk en leesbaar geheel.

Content Rebels – Ampersand Business School

Met Content Rebels sta je er niet alleen voor. De 2022 editie van het werkboek van deze content marketing cursus is het eerste volgens het Ensemble by BookDesign-concept. De ideale match voor de rebelse lay-out van het werkboek en de creativiteit van de deelnemers van die cursus.

Magazine 1e editie – Puur Ondernemen

In dit magazine ontdek je naast de verschillende trajecten van Puur Ondernemen ook inspirerende verhalen van ondernemers en artikels over de grootste struikelblokken bij de groei van je bedrijf. Het werd een mooi magazine dat Bart en Joke aan hun klanten kunnen geven of kunnen uitdelen op beurzen.